Opdracht fietsbrug + school

Wij hebben officieel opdracht voor bouwtoezicht van;

De FIETSBRUG over het AMSTERDAM RIJNKANAAL + de VICTOR SCHOOL aan het HUGOPLANTSOEN te UTRECHT.

 

TOCO advies bv heeft per 5 januari opdracht voor toezicht op de FIRST Rotterdam

First

Recht tegenover het nieuwe Rotterdam Centraal, op de meest prominente locatie van het Rotterdam Central District, markeert FIRST Rotterdam de entree naar de binnenstad. Het is de eerste indruk van de stad voor de 320.000 reizigers die elke dag het (nieuwe) Rotterdam Centraal bezoeken.

FIRST Rotterdam wordt een statement van grootstedelijke dynamiek. De ca 125 meter hoge FIRST Tower zal een nieuwe highlight vormen in de Rotterdamse skyline. Daarnaast wordt de bestaande Weenapoint toren ingrijpend gerenoveerd en het Koepelgebouw, een rijksmonument, krijgt meer ruimte en groen om zich heen. Het hele gebied heeft straks een doordachte mix van stedelijke functies en omvat in totaal 110.000 m² aan kantoorruimte, horeca, een binnenplein en parkeerfaciliteiten.

Rotterdam Central District
De hoogwaardige architectuur met internationale allure past bij de ambities van het prestigieuze Rotterdam Central District: de portal naar Europa. Vanaf 2014 is het Rotterdam Centraal immers een ov-terminal op internationaal, nationaal en regionaal niveau. Met de HSL, Randstadrail, trein, metro, bus, tram en taxi. Een Europees zakencentrum waardig